Goda nyheter för en gång skull..

Japp, idag ringde Sven, Oyans vetrinär, med goda nyheter! Hon har inte en endaste allergi! Tjohoo, vilken lättnad!
Det betyder att det var en hudinfektion hon hade. Får hon tillbaka en vi nästa löp ska vi se till att bada henne regelbundet under löpet.

Vackra Oyan i vackra Hästholmen


Hon kutar så hon får fradga i munnen, tokhund


Flygande RR


Att sola sig är en favorit..

Hon har ju blivit mer o mer sig själv igen nu, och just nu älskar hon allt och alla. Lite kontrast till det att hon inte ville ha kontakt med någon utomstående ett tag och tom morrade åt vissa.. Det ska bli intressant att se hur hon är på lördag då det är dags för utställning igen..Det har ju varit lugnt på den fronten nu ett tag.

Henry har fått en bävboppa..(grävskoppa) som han bäver i sin sandlåda med..alltså en sån man sitter på med spakar att dra i. Han är helt eld o lågor över detta och kan sitta hur länge som helst på denna boppa. Sandlådan är verkligen världens bästa barnvakt just nu, han kan fördríva timmar med att gräva och göra kakor och tårtor som han bjuder på.. Hur söt som helst! Han har börjat sjunga med..går o nynnar och sjunger för sig själv..mammahjärtat smälter! Dock är inte allt rosaskimrande, för lilla Henry har ett humör utan dess like emellanåt..(undra verkligen vart han fått det ifrån..) Det kan bli en del konflikter på en dag...oj oj oj!


Pusse bäver..


Stoleblo

Lilla mini i magen har ännu inget namn..vi har ju haft flera..eller vi har ju flera men inget som vi riktigt bestämt oss för..men det löser sig säkert innan han behagar titta ut. Gick in i v. 30 igår och det känns lite overlkigt, det har trots allt mitt gnäll gått så himla fort den här gången. Med Henry räknade jag nästan timmarna kändes det som, det finns ingen tid till det den här gången men gud va jag längtar efter att få träffa det lilla livet i min mage. Tänk att jag ska få ytterligare en liten människa att älska så att det gör ont! Helt underbart. Bäst av allt är att han kommer att ha så många runt omkring sig som kommer att älska och bry sig om honom nästan lika mycket som jag..

I projekt trädgård så håller vi som bäst på att sätta upp ett högre staket till vär lilla rymerska. Sen ska vi måla lite staket och fixa lite annat..Sen hoppas vi att farfar Ebbe vill hjälpa oss att tapetsera i vårt sovrum innan mini tittar ut..vi har nämligen tapeter som vi köpte för ett år sen som ska upp men det är ganska mycket underarbete som måste göras först och det är därför det har dragit ut på tiden...men tänk om man inte tycker tapeten alls är snygg nu..fast jo, det är den! Vit med pärlemomönster, det blir kanon!

Over and out

Kommentarer
Postat av: Tessan71

Vad skönt att det inte var något med Oya!!

Jag har oxå en brun här som vräker sig på gräsmattan när solen lyser, eller innanför altandörrarna i 40 graders värme.

Kramelikram

2009-04-26 @ 19:28:41
Postat av: anton

skanar er / anton

2009-05-01 @ 09:41:19
URL: http://musikproffs.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0