Sommar o soliga dagar..ähh

Nu var det ett tag sen sist..det är lite mycket nu! Antar att det tar ett tag innan man vänjer sig vid den nya situationen här hemma!

Tage fyller 13 dagar idag och har varit på sitt första besök på BVC och träffat underbara Lotta! Vi har valt att gå kvar på BVC i Vadstena eftersom vi tycker så mycket om henne! Hon hjälpte oss otroligt mycket under den första tiden med Henry då han hade kolik och jag fick en förlossningsdepression! Utan henne hade vi nog haft det 10 gånger jobbigare!


Finaste Tage 10 dagar gammal..


Nappen är större än han...

Tage hade iallafall vuxit fint, gått upp över 400 gram och vuxit hela 3cm på längden, så nu är han 52cm lång och väger 3550 gram! Inte störst i världen men nära på sötast!
Lotta trodde nog att han skulle få bruna ögon med! Inte för att det är hela världen men jag blir ju glad om de kan vara nåt lika mig..båda pojkarna är ju väldigt lik sin far annars!


Kanske mammas ögon..

Det är så himla kul för vi får så mycket besök av alla trevliga vänner vi har! I söndags var Krille, Helena och Wille här och fikade och det var verkligen jättemysigt och trevligt! Vi hoppas att vi kan ses snart igen! Och i måndags var min storebror Pontus, hans fru Jessica och deras yngsta son Jonathan här och träffade Tage, alltid lika trevligt att träffa dom med. Sen i Tisdags var Åsa och Ida här, vi har inte träffats på superlänge så det var verkligen kul att ses och prata ikapp allt som hänt sedan sist!

Just nu har vi storfrämande från Värmland. Pappa och Laina är här och förgyller vår vardag! De är på husbilssemester och tog vägen förbi oss för att träffa Tage och oss andra! Henry är så himla förtjust i dom båda men framförallt Laina..hon har inte många lugna stunder när H är i närheten! Så himla kul att de kommer så bra överens! Morfar är ju en stor idol och dessutom har han ju traktorer hemma så de har mycket gemensamt och att prata om! Synd bara att det är långt emellan oss och att tillfällen att ses är så få!


Bus med mommo Laina



Idag har vi varit i Gränna och ätit mat och kolla på polkagrisbak! Henry trodde först att vi skulle kolla på riktiga grisar, så han blev nog lite besviken men när det gick upp för han att det var godis det handlade om så nöjde han sig! Han fick sin första polkagrisklubba av morfar, men han sparar den till imorgon. Efter Gränna for vi till Skänninge och tog en fika hos farmor o farfar, det bjöds på rabarberpaj så nu är jag så mätt att jag nog står mig en vecka! Ska tillägga att det verkligen SPÖREGNADE under tiden vi var i Gränna..var tog det fina vädret vägen? Skitväder.. :( Fina poolen står oanvänd sedan många veckor, bortsett från Laina och Henrys dopp igår..men det flöt isflak däri så jag håller mig utanför..brr!


Bad o bus


Har sett hur pappa gör..


Tokunge..


nja..lite kallt är det allt!


En egen pizza på restaurangen idag..

På lördag bär det av på utställning i Falköping! Det ska bli så kul, det var ju hundra år sedan sist..eller iallafall 1½ månad sen! Hoppas vädret är skapligt då så man slipper regn iallafall, ja ni vet ju vad Oyan tycker om det... Förhoppningsvis så ska Lisa (kanske även Lotta?!)  med, med sina killar men hon har lite bilkrångel som vi hoppas löser sig tills dess. Tyvärr kan vi ju inte samåka..blir lite trångt med tre hundar, tre vuxna och en Tage, plus alla saker man har med, i en bil.. ;) Henry ska vara med sin mormor på lördag för han tycker inte att det är lika kul som vi att sitta en hel dag och titta på hundar..han har lite för mycket spring i benen för det..

På söndag kommer lillebror Fredrik, Pernilla och Casper och hälsar på oss! Det ser vi verkligen fram emot! Vi ska åka till Astrid Lindgrens värld ihop och det blir nog jättekul men det är så mysigt bara att han dom här! På Tisdag kommer Johans lillebror, Lars, och hans Karin hem, de ska träffa Tage och alla oss andra med. Det är ju Skänninge marknad på onsdag så då åker vi nog dit o kollar lite..

Imorgon hoppas jag att vi hinner med att träffa Stina med familj en sväng! Det vore ju hur trevligt som helst och dessutom skulle nog Oyan uppskatta lite bus och spring med Stina. Hon är något less på att vi inte ger henne tillräckligt med uppmärksamhet nu när Tage kommit hit.. Tyvärr är det ju så att hon blir lidande..MEN bara tills vi fått ordning på rutiner och hittat tillbaka till vardagen! Sen ska hon ha all tid och uppmärksamhet hon förtjänar..och lite till! Vi ser det hela som en övergångsperiod men det vet ju inte hon stackarn..hon tror kanske att det ska vara så här nu..


Fina Oyan på prommis


Gottar sig i solen..

Hon skyddar lilla Tage med sitt liv nu..hon vaktar honom nåt enormt, fast på ett sunt sätt! När pappa o Laina kom så blev hon väldigt brydd över att Laina höll Tage och pappa hälsade hon inte ens på..det är först nu efter en dag som hon accepterar dom och inte tittar på dom med vakande blick..lilla Oyan..hon är vår lilla hönsmorsa!


Morfar och Tage!  Kola in Oyan med vakande blick i bakgrunden.. :)

Nä nu ska jag faktiskt gå o lägga mig..har inte kommit i säng före 1 en enda kväll så jag är numera som ett vandrande lik. Tage är ju hur duktig som helst och sover bra osv men det blir ju sällan mer än ett par timmars sammanhängade sömn och ingen tid att vila på dagarna så just nu är jag sjukt trött..ja stackars Johan med, det är tur att han är ledig nu! Annars mår jag verkligen jättebra, har inga känningar efter förlossningen och har redan tappat alla 14 kilo som jag drog på mig under graviditeten..nu är det bara sådär 30 andra gamla kilon som behöver bearbetas..SUCK! Foglossningen är som bortblåst så nu kan jag ju förhoppningsvis börja att röra lite på mig igen!



Tills vi hörs igen..Fridens!

Över o ut!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Så fundersam Tage ser ut på första bilden... bäbisar är verkligen underbara, man skulle kunna sitta och bara titta på dom nästan hur länge som helst. :) Kan tänka mej att Henry blev förvånad när det inte var grisar.. men polkagrisar är ju inte helt fel heller,.. ett tag iallafall!

Lisa får låna min bil imorgon!

Hoppas det går bra för er, ska hålla tummarna för ett BIR på Oyan.. minst!

Kramar

2009-07-31 @ 15:55:29
URL: http://bernergossar.dinstudio.se
Postat av: Jess

Tack Lotta! Synd att inte du ska med!

Kramar

2009-07-31 @ 19:47:26
URL: http://jessbodin.blogg.se/
Postat av: camilla

Vilka fina bilder! vad duktig du är som redan tappat alla kilon.. Lycka till i morgon, och hör av er om ni har tid att ses någon dag. Vet att ni har mycket nu, så vi vill inte tjata om att ses, men om ni har tid så står vi givakt! puss & kram

2009-07-31 @ 22:29:14
URL: http://motalatjej.blogg.se/
Postat av: Jess

Camilla: Vi saknar er!!OCH ni tjatar absolut inte..bara att allt hände under 1 vecka den här sommaren..men from torsdag nästa vecka så är det lugnt igen! Då har vi all tid i världen..förutom söndagen för då är det RR utställning i Askersund! Ni kanske ska med?! Ta hand om er och jobba inte ihjäl dig..Hoppas du får sova nåt iallafall!Hälsa dina pojkar! Puss & Kram

2009-07-31 @ 22:55:01
URL: http://jessbodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0