Bäbisar..

8 dagar över tiden o Mini ligger tryggt kvar i min mage! Jag har inte en endaste känning nu igen så han lär väl inte komma inatt heller.. Sjukt nog så önskar jag att jag fick vakna av att jag har ont..att allt bara kunde sätta igång så att jag får träffa min lilla bäbis nångång..Jag eller vi längtar ju galet nu.. samtidigt så har jag känslan av att det aldrig kommer att komma nån bäbis! Jag kommer att få gå såhär resten av livet..Jag har ju noll tålamod och det visar sig rätt bra nu..Jag är nog inte jättekul att leva o bo ihop med för tillfället..

Sedan sist så har Henry sovit hos Fam. Högqvist lördag till söndag och det var stor succé kan jag tala om. Han trivdes som fisken där och fick sova i stora Antons rum!! Å vilken grej! Han var mycket nöjd över den vistelsen.. Tack söta ni för att ni finns!
Johan o jag fick alltså två, jag repeterar TVÅ, sovmornar efter varandra tillsammans!! Helt underbart men lite svårt att njuta fullt ut när man längtar ihjäl sig efter Henry så fort han varit borta i 10 minuter.. jag är nog lite hönsmorsa sådär, jag trivs bäst när alla är samlade..Även om jag vet att han har det minst lika bra när han är borta, men så är det väl att vara mamma!

Igår tog vi med oss Jenny, Alice o lilla Ester hem till Hästholmen. hon är ju bara för go den där lilla Ester! Oyan tycker att hon är skit läskig och om Ester går fram till henne så ser hon ut att vilja krypa ur skinnet..Får nog fundera på det där med att skaffa en valp till här.. Oya skulle nog bli himla besviken på oss då, tror jag. Ester försöker att slicka henne i mungiporna men Oyan rycker till som om hon fått en stöt varje gång..Den stora farliga lejonjägaren Oya! Hur som helst så är det så mysigt att ha dom här..då får jag iallafall lite bäbisbehov tillgodosett. Henry är oxå så förtjust i henne..Han är jätteduktig och försiktig med henne med..


Man blir så trött när man är liten..

Kolla vad förnärmad Oyan ser ut..

Hoppla hoppla hopp

Alice

Oyan

Bollen är typ lika stor som Ester



Fina, fina Oyan som är bäst i världen!

Imorgon kommer äntligen mormor på besök, hon har varit ett par dagar på västkusten så Henry har inte träffat henne på länge nu, tycker han! Lilla H, han verkligen älskar sin mormor, undrar just hur det ska gå att dela henne med lillebror?! Om vädret tillåter så ska vi passa på att klippa lite häck o såga veden som är kvar imorgon med. Vore skönt om man hann med det nu innan Mini tittar ut.

Jag är så himla sugen på att åka på semester, komma bort en vecka och se nåt annat..men det blir inget med det. Får vackert vara hemma o vänta på att liten ska komma. Vi har dock några småtrippar inplanerade i slutet på augusti, det blir en födelsedagspresent till Anders o Camilla som fyller 30 år i år (de vet inte vart o hur så det kan jag inte skriva om här..hihi..) och sedan en tripp till Smögen. Och så hoppas vi på att hitta på nåt kul ihop med min lillebror Fredrik och hans familj nångång med.. vi har alltid så himla trevligt ihop när vi väl får tillfälle att ses!

Vi är bjudna på dop i Stockholm den 25 juli då mitt kusinbarn ska döpas men vi kan inte riktigt bestämma oss om vi ska åka eller inte eftersom vi inte vet när Mini kommer..Blir jag igångsatt den 20:de så orkar jag nog inte ge mig iväg direkt efteråt..men å andra sidan vore det ju så himla kul att träffa alla.. Det är all släkt på min pappas sida och det är alltid kul att träffa dom men det händer tyvärr alldeles för sällan..

Sen kommer min kära far och Laina på besök från värmland den 29 juli, det ser jag verkligen fram emot. Vi har inte träffats på så himla länge nu att jag håller på att längta ihjäl mig efter dom. Vi försöker att ses så ofta det går men nu under våren har det varit så mycket att det inte funnits tid helt enkelt! Ska bli så härligt att få ha dom här ett par dagar!

Henry ska på semester med mormor med..de ska åka tåg! Vart vet jag inte..men de ska åka tåg en dag..Det är stort det!!

Det bästa av allt är att jag får ha min Johan hemma i TVÅ MÅNADER, han tar ut föräldradagar för Henry i juli och så har han semester i augusti.
Det är sån himla härligt att vi får vara med honom varje dag ! Lycklig!

Nä nu ska jag läsa bloggar och surfa runt lite och kanske, kanske behöver klockan inte bli ett inatt innan jag kommer i säng..Jag har verkligen svårt att komma till ro nu..antar att det har med Mini att göra och att så fort han är ute så kommer jag att tänka " Tänk om jag ändå fick sova.." men just nu så är sova överskattat..sover i snitt 3-4 timmar per natt..
Kan ju förresten vara en orsak till att jag är något grinig för tillfället..?!

Över o ut!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Attans att han inte kommit ännu.. längtar ju oxå till att få träffa honom.. de är inte så att de är lika dant med dig som med Oyan, så du är skendräktig alltså, Skojade bara! förlåt.. självklart är de en liten parvel som gömmer sig i magen.

Håller tummarna för att du vaknar i natt av att de ha börjat :)

Härliga bilder på alla vovvarna

Kramar

2009-07-13 @ 21:52:26
URL: http://minagoldenkillar.dinstudio.se
Postat av: Jess

Haha! Tanken har slagit mig kan jag lova..;) Han är väl lika envis som storebror tänker jag..men fasen vad less man är! Hoppas vi ses snart! Kram

2009-07-13 @ 22:17:23
URL: http://jessbodin.blogg.se/
Postat av: Moster J

Tack för all hjälp, med ALLT!!

Ester har mest sovit sen vår hemkomst! Så jag är lite orolig för hur mycke man får sova inatt..

Har nyss varit ute sista rundan, och ska väl krypa ner i sängen nu.

Hoppas ni får en mysig dag med mormor imorron/idag.

Många kramar o pussar från dom svarta tjejerna!

2009-07-14 @ 00:56:41
Postat av: Lotta & nallarna

Inte är väl du grinig?.. tycker alltid att du är så härligt glad. : )

Nu får han väl snart ge sig och släppa taget därinne! Hoppas för din skull att han kikar ut innan den 20:e.

Härliga bilder på vovvarna.. saknar verkligen Oyan så fort hon inte varit här på några dagar (sitter här på dagiset nu). Krama henne från dagismatte Lotta.

Många kramar från oss

2009-07-14 @ 08:03:36
URL: http://bernergossar.dinstudio.se
Postat av: Steffie

Hej hej!

Usch för att gå över tiden, varje dag känns som en månad typ!! Men ut kommer dom ju även fast de inte känns så då när man går där med magen i vädret och är tok less!



Jag förstår om ni inte kommer på dopet, men vi blir super glada om ni kommer det finns massa sovplatser här på gården både hos oss och hos mamma och pappa.=)



Massa kramar till dig och din fina familj OCH Lycka Till!



2009-07-14 @ 09:23:58
Postat av: camilla

Du mina.... KOM UT NU! Nu längtar vi efter dig så vi snart blir galna!



Tack för att vi fick låna vårt lilla hjärta! Han är ju så go, så jag förstår verkligen att ni längtar ihjäl er efter honom när han är borta. Jag är ju ganska hönsig själv. Eller en riktig curling morse, som anders säger.



Så söt hon är lilla Ester!



Nu ska jag sätta fart och åka till Bm och få lyssna lite på min lilla knodd!

Ses snart!

Puss

2009-07-14 @ 09:39:05
URL: http://motalatjej.blogg.se/
Postat av: Stina Lejonhund

Stackars dig Oya. Läskigt med såna där små valpar. Jag gillar dom inte heller nåt vidare. Vi får träffas nån dag istället. Vi är ju bäst!

2009-07-14 @ 10:32:42
Postat av: Jess

Tack alla ni för att ni tänker på oss!



Lotta: Jag tror att Oya saknar er med! Inte så roligt att vara hemma med en tråkig höggravis surpuppa..Det blir ju inte mycket gjort under denna väntan..Kram



Steffie: Ja visst är det sur att gå över..varje dag känns som en vecka..fast nu är det ju "bara" 5 dagar kvar ;). Mår vi bra så kommer vi upp på dopet, det skulle vara så himla kul att ses. Vi hör av oss närmare! Kramar til er alla! Pussa o krama lite extra på K som brytit sitt lilla ben, stackarn!



Camillla: Jag har försökt att skrämma ut han..men han är benhård..räds inget och ingen! ;)H pratar ff om att han fått sova hos er så det kan kanske bli så att han måste få göra det igen?! Hoppas allt var bra hos BM o att villes första dag på sommardagis blev en bra dag! Puss



Sina: Det vore ju hemskt kul om du tog med husse o matte hit o hälsade på framöver! Oyan behöver nog ditt sällskap o stöd nu när hon ska bli storasyster o allt!Kramar

2009-07-15 @ 10:50:17
URL: http://jessbodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0