Stackars lilla hönan..

Idag har vi varit med Oyan till vetrinären igen..Den här gången för att hon fått stora, röda, kala och kliande fläckar på halsen med. Hon har haft utslag i ena örat en längre tid och även tappat håret på nosen, huvudet och öronen . Vi har trott att det varit på hormonbetingat men nu så ville vi kolla upp det ordentligt eftersom skendräktigheten är på väg att ge med sig och för att utslagen brett ut sig mer.

Vetrinären sa att det förmodligen är foderallergi eftersom det är det enda som vi ändrat den senare tiden och att hon desutom kliar sig mycket i mungiporna efter att hon ätit. Så nu ska vi återgå till det gamla fodret en tid för att se om det blir nån skillnad. Hon fick dessutom en kortisdonspruta som ska hjälpa henne att bli av med rodnaden och kliandet, den verkar också om hon, mot förmodan, skulle ha en luftburenallergi. Alltså allergi mot, pollen, damm, kvalster osv...
Hoppas, hoppas, hoppas att vi hittar vad som är boven i dramat så hon kan få börja må bra igen, lilla hönan!

Själv så är jag superduper förkyld..igen! Härligt! Dessutom gör min svanskota nu så ont att jag har problem att sitta längre perioder.Idag efter föreläsningen, när vi skulle åka hem , så kunde jag inte sitta i bilen hem. Fick sitta på ena skinkan och hålla upp mig med armarna så jag inte belastade för mycket. (måste ju sätt rätt kul ut..men det var allt annat än kul!! Det gör så sjukt ont..Ska till läkaren på onsdag och prata om sjukskrivning..för tydligen finns det inte så mycket att göra åt det..Ja, ja vi får se vad som händer..

Nej, det är inte jättekul just nu men.. Efter regn kommer solsken som man brukar säga!

Over and out



Lilla hönan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0