Hormoner och jäkelskap

Men oj vad jag är dålig på att skriva här..

Idag har det snöat som bara den här..blir lite less på all snö nu... Jag vill ju bara ha vår! Fick en liten försmak av våren i lördags när solen sken och fåglarna kvittrade. Vi åkte upp på Omberg och grillade korv i solskenet, det var verkligen supermysigt! Hoppas på fler sådana dagar..SNAART!

I fredags var Johan och jag på bio och så "Män som hatar kvinnor". Jag har läst alla böckerna och har verkligen sett fram emot biopremiären. Jag tyckte att filmen var bra men inte "wow"..Johan som inte läst böckerna hade svårt att följa med i alla snabba vändningar, det var ju mycket från boken som inte kom med i filmen förstås, men jag tror ändå att han tyckte om filmen. Det var mysigt att komma iväg o göra nåt ihop, vi tycker ju om film båda två men det blir inte så ofta man hinner med numera. Filmen var över 2.5 timmar så jag hade mäkta ont överallat efteråt... Har ju fått kraftig foglossning nu, och det blir bara värre o värre för var dag. Man undrar ju hur det ska sluta..

Var hos sjukgymnast i onsdags och jag fick lite övningar jag kan göra hemma och en dyna att sitta på eftersom svanskotan är värst just nu. Hon gav mig lite hopp för hon sa att det inte behöver bli värre men att det mesta är hormonbetingat och inte kan påverkas med träning. Vet ju att med Henry så försvann det samtidigt som han kom ut, åtmonstone kändes det så! Annars mår jag bra, magen växer och jag är sugen på allt just nu..med Henry gick jag upp ett kilo i veckan den här perioden (mellan v.20 och v.30), ska försöka undvika det den här gången..Jag börjar känna lillebror rejält nu och det är ju så underbart! Hoppas att Johan snart också kan känna..har moderkakan i framvägg vilket gör det svårare både för mig o han att känna.

Oya mår inte helt 100, hon har ju varit skendräktig sen slutet av december och nu så fick hon lite komplikationer så vi var hos vetrinären i fredags. Hon fick en medicin som ska hjälpa henne att komma ur detta, men jag vet inte om det fungerar riktigt. Ska avvakta till mitten av veckan o se om hon blir bättre. Nu är hon lite ur gängorna och har dålig aptit, gnäller mycket och sover mer än hon brukar men det kan bero på medicibnen tydligen. Hur som helst så ska jag gå till en annan vetrinär nästa gång, har fått tips om en som är specialiserad på just fortplatningaorganen osv. Det har ju liksom blivit en följetong av detta oxå..

I söndags var det ju utställning igen och vi for mest för att träffa Oyas uppfödare och syster som också skulle ställas. Oya var pigg och glad och det hela verkade lovande men så fort vi var i ringen så blev hon precis som vid förra utställningen. Kröp ihop och ryggade tillbaka när domaren hälsade på henne. Domaren var jättegullig och försökte verkligen locka o gulla med henne med godis och allt möjligt men hon verkligen vägrade...Fick fin kritik men blev ju inte bedömd på riktigt eftersom hon inte ville "visa" sig. Vad det beror på är svårt att säga, jag gissar på en blandning av skendräktighet, spökålder och personlighet. Vi får helt enkelt avvakta och träna, träna, träna. Sen får vi se om et blir bättre annars lägger vi ner det här med utställning för det ska ju vara kul även för henne! Oyas syster blev bäst i ras och fick hederspris!!

Henry mår dessto bättre! Så himla skönt att äntligen ha sin lilla raket tillbaka! Han är pigg och GLAD!!!  Pratar som tusan nu, och för var dag som går så förstår jag lite mer! Han har haft sin älskade mormor här i helgen så han har varit mer än nöjd! De har sovit i samma säng och han har vaknat med solsken i blicken varje morgon desutom fick han spendera söndagen hos farmor o farfar vilket var en höjdare det med!


Henry grillar korv

Det är ett viktigt uppdrag..


På upptäcksfärd..


Oya på vårprommis


Vad har vi här då?


Bus med syrran


Over and out

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej gumman.. Jobbigt med foglossningar, jag lider med dej. Söta bilder på Henry :-) E d från Omberg? Kram

2009-03-03 @ 16:03:10
Postat av: Jess

Hej! Ja usch o fy för foglossning! Det borde vara förbjudet ;) Bilderna är tagna på Omberg i lördags, det var helt underbart där i solen! Hoppas allt är bra med er! Kram Jess

2009-03-03 @ 23:37:55
URL: http://jesbodin.blogg.se/
Postat av: Gudmor-camilla

JAG SAKNAR ER!!!!!!!! Nu måste vi ses snart!Hur har ni det i helgen?

Lider med dig, foglossningar är jävulens påfund, hoppas jag slipper dem denna gång. Förmodligen inte så troligt! Denna gravidtet har börjat som den förra, men illamåendet är värre... Så nu inväntar vi bara invaliditeten! :-)

Hälsa mina hjärtan!

Puss

2009-03-04 @ 08:56:38
URL: http://motalatjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0