Härlig dag!

Idag har vi haft en underbar dag på fina Pärstorp där Oyans uppfödare bor tillsammans med sina 7 hundar. Bitte är väldigt duktig på viltspår (bland annat..) så hon hade lovat att visa oss hur det gick till!! 

Vi la ett ca 100 meter långt blodspår med en rådjurskan och som innehöll en vinkel eftersom detta var vårt absolut första viltspår. Oyan var verkligen superduktig och tog spåret direkt, eftersom det var blod så var hon avvaktande och väldigt försiktig men höll spåret hela tiden bortsett från ett tillfälle men då hittade hon tillbaka direkt. När hon till sist hittade skanken var hon så otroligt stolt att hon säkert växte ett par centimeter. Jag tror vi har hittat en självförtroendehöjare till Oya och det behöver hon verkligen!






Kolla blicken..Min BARA min!




Såhär stolt är man efter sitt första viltspår!


Självklart hade vi med oss experthjälp som samlade in snitslarna :)


Å lilla Tage som var mest söt..

De senaste dagarna har hon vägrat att gå på våra golv här hemma..hon spänner sig o fäller ut klorna så hon ser ut som bambi på hal is och detta medför såklart att hon inte får nåt fäste över huvudtaget.. Igår tog det en timma för mig att få henne att gå ut o kissa!! Man blir helt knäckt på det här..vi vet inte vad det kommer av och varför hon ibland blir såhär. Sedan räcker det med att hon är ute 1 minut så kan hon springa på alla golv ?! Helknasig.. Det är synd om henne för hon blir helt paralyserad men vi försöker ändå att inte låtsas om det för att inte förstärka hennes känsla..men fasen var trött man blir på henne ibland! Det vore väl en sak om hon alltid var rädd men nu är det ju inte så utan detta beteende kommer titt som tätt och har inget att göra med hur mycket eller lite stimulans hon fått heller.. Jaja..vi får helt enkelt se vad det blir av dert!




Vi fick träffa fina Balto och Lee idag igen! Balto har fortfarande inte hittat ett nytt hem..så om ni har ett bra hem med massa tid och kärlek så finns det världens bästaste och härligaste hund som gärna blir er bästis! Han är en totalt okomplicerad och lugn herre som snabbt tar en plats i hjärtat.. och JA..om vi hade kunnat så hade han redan bott på Radhusgatan.. ;)


Syskonen levernos


Fina Lee njuter i solen


Kärleken.. ;)

Stort TACK, Bitte, för all hjälp och en jättetrevlig dag!

Trevlig helg!

Över and out!


Kommentarer
Postat av: Jovan

Hjärtat! När hämtar vi Balto då? Hi hi hi Puss Puss

2009-10-03 @ 21:10:23
URL: http://johan-ridgeback.dinstudio.se
Postat av: Jess

Ja du Jovanhjärtat..så fort vi har löst alla om och men kanske!! Å när vi vunnit på lotto kanske?! Puss Puss

2009-10-03 @ 21:13:31
URL: http://jessbodin.blogg.se/
Postat av: Stina

Guud vad duktig du är, Oya!!!

2009-10-04 @ 07:54:30
Postat av: Lisa

Åh va kul att Oyan tyckte att viltspår va så skoj.. då kanske man kan få sällskap nästa gång man åker och spårar kanske ?? .. och en sådan söt och duktig liten snitselbärare skulle jag oxå vilja ha med mig i spårskogen :)

Han är ju såååå otroligt söt lille Tage :)

Ha de riktigt bra

kram

Lisa & goldisarna

2009-10-04 @ 10:22:05
URL: http://minagoldenkillar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0