40kg knähund..

Helgen har varit väldigt lugn och väldigt trevlig bortsett från att mina tankar funnits väldigt ofta hos Lisa och hennes lilla Casper. Önskar så innerligt att det fanns något jag kunde göra...

I fredags blev det en tur till veterinären med Balto. Han har ju problem med ett öra och det blev bara värre o värre så det var lika bäst att kolla upp det. Det visade sig att mitt lilla hjärta hade en svår öroninfektion, inte konstigt att han ruskat så mycket på huvudet stackarn! Nu äter han pencillin och får droppar i öronen så det har redan blivit bättre!



På lördagen bakade jag bullar för Helena, Krille och Wille skulle komma på lite eftermiddagsfika. Det var länge sedan vi sågs nu och det var så himla mysigt att ha dom här! Härliga människor som det är enkelt att umgår med! Det gillar jag! Henry var överlycklig över att ha Wille här, de lekte och Henry ville inte att de skulle gå hem sen.. Han ser upp till wille och ska säga och göra allt som han gör..så himla söt lilla pusse!



Söndagen började med en tur längs tipsrundan vis Skönatorpet i Ödeshög. Vi hade stämmt träff med familjen Andersson/Johansson även denna dag och vi fick en trevlig om än något blöt runda...Resultatet av tipsrundan är oväsentlig..hmmm..men jag kan avslöja att Helena vann! Girlpower! Helena fixade oxå så att Henry nu står i kö för att börja på barngympa! jag tror att han skulle tycka om det..han älskar när de har sin gympa på dagis. Nu hoppas vi att han kommer med till nästa år! Tack för hjälpen Helena!



Tagehjärtat har blivit så stor nu..han är så med och pratar och gurglar mest hela tiden! Han skrattar så han kiknar när man busar med honom och kan inte stirra sig mätt på sina händer..dom är dessutom väldigt goda att ha i munnen, tycker Tage!







Nästa helg bär det av till Växjö för utställning med Oyan. Pratade med Bitte (Oya o Baltos uppfödare) idag och hon berättade att tjejen som har deras pappa oxå skulle dit! Hoppas vi träffar henne där, vi sågs i Nyköping i januari så det vore jättekul att träffa henne igen! Men nu råkar det ha blivit lite för mycket mat till vår lilla dam så hon ser just nu ut som en tjock labrador..så nu är det akutbanta som gäller..vore otroligt pinsamt att komma dit med en tjockis vovve..det är ju trots allt en internationell utställning och över 80 RR anmälda..
Vi får se hur dagsformen är på lördag.. ;)



Balto och Oya funkar otroligt bra ihop. Balto vet dock inte hur stor han är så ibland går han lite hårt åt Oyan men hon är som en lite piraya och ättrig som få..Fattar egentligen inte hur hon har kunnat gå upp så mycket för hon rör sig typ dubbelt upp nu när Balto flyttat in...



Vi fick ju lite utrymmesproblem i vår säng då vi skulle ha två barn och två hundar i sängen..Balto vet ju som sagt inte om sin storlek och tog upp hela sängen..så jag tröttnade på att vakna som ett S i sängen och ha ont överallt! Vi åkte och köpte en biabädd till och två duntäcken till våra små frusna, kärlekstörstande lejonhundar..Oyan är jätteduktig medan vår lilla B smyger upp i sängen så fort han märker att vi somnat..och när han väl har lagt sig är det lögn i h.... att flytta honom..det går helt enkelt inte. Han är så mammig lilla B, sitter fast vid min sida och visar ofta och hårt sin stora kärlek till mig.
Lilla chiwawan Balto..han är bäst!





Avslutar med ett mycket talande kort på Balto...




Över o ut

Ps. Måste bara tipsa om Johan, Oya och Baltos fina sida http://johan-ridgeback.dinstudio.se  Ds.


Kommentarer
Postat av: Helena

Vännen vilken härlig familj ni är!!! <3

2009-10-30 @ 20:57:37
Postat av: Bastardo

Underbar vovve. Så fin!

2009-11-20 @ 23:12:16
URL: http://bastardo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0